Vinstra Auto
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

EU-kontroll

EU-kontroll, periodisk kjøretøykontroll PKK, kan du få utført hos oss

Ta kontakt med oss neste gang bilen din skal på EU-kontroll, som også kalles periodisk kjøretøykontroll PKK. Vi kontrollerer bilen din på en profesjonell måte og kan utføre alle nødvendige reparasjoner. Kontrollen tar for seg viktige punkter som:

 • Trafikksikkerhet
  • Lys og sikt
  • Bremser
  • Understell
 • Miljø
  • Avgass/eksosutslipp
  • Støy

Når skal kjøretøyet kontrolleres?

Personbil (M1) med maks tillatt totalvekt 7500 kg, og varebil (N1):

– Bilen må ha godkjent EU-kontroll innen fire år etter dato for førstegangsregistrering, og deretter senest hvert andre år.

Personbil (M1) med tillatt totalvekt over 7500 kg, tilhengere med tillatt totalvekt over 3500 kg, buss (M2 og M3), lastebil (N2 og N3), taxi og ambulanse:

– Kjøretøyet må ha godkjent EU-kontroll innen ett år etter dato for førstegangsregistrering, og deretter senest hvert år.

Periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll) for bedre sikkerhet

De gode nyhetene først: Antall dødsulykker er på vei ned. Og nå de dårlige nyhetene: Nesten 25 % av alle biler på veien har alvorlige feil og mangler. EU-kontroll fra Bosch Car Service er rimelig og gir pålitelig informasjon om bilen din er helt trafikksikker. Dette hindrer ikke bare trafikkulykker, men bidrar også til å unngå bøter og kostbart reparasjonsarbeid. Du bør alltid i tillegg overholde kjøretøyets serviceintervaller, slik at du til enhver tid kan kjøre trygt og sikkert.

Sjekk kontrollfristen her

Det er ditt ansvar som bileier å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Målet med en slik EU-kontroll, som også kalles PKK Periodisk KjøretøyKontroll, er å sørge for at vi får en mer miljøvennlig og tryggere bilpark.

Sjekk kontrollfristen her.

 


Vinstra Auto – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!